Omega-3

Jak imunitet uz omega-3 masne kiseline

Briga o imunitetu aktuelnija je nego ikad, naročito ukoliko ste neuspešno pokušavali da ojačate imuni sistem u periodu čestih fluktuacija sezonskih oboljenja.

Bilo da je sezona oboljenja ili ne, jak imunitet najbolji je saveznik zdravog organizma. Iako je održavanje zdravlja nešto što radite celog života, postoje sitni napori koje možete da učinite kako biste pomogli svom zdravlju.

Među najboljim saveznicima su esencijalne masne kiseline, dobro poznate svima koji vode računa o ishrani. One su od vitalnog značaja i nauka ih je u bezbroj navrata prepoznala kao ključne faktore jakog imuniteta, a naročito ukoliko je reč o omega-3 masnim kiselinama.

Stanovnici Balkana nemaju najbolji pristup kvalitetnoj morskoj ribi iz hladnih mora, koja je najbogatija omega-3 masnim kiselinama. Riba, kao i koštunjavo voće, nisu često na dnevnom meniju većine građana Srbije, pa manjka i izvor ovih omega-3 masnih kiselina. Zbog toga postoji vrlo jednostavna suplementacija ovih masnih kiselina.

Odakle dobijam najkvalitetnije omega-3 masne kiseline?

Odgovor je jednostavan – direktno iz Norveške.

Naime, prepoznavši potrebe domaćeg stanovništva, kompanija “Norway House” nam obezbeđuje premium norveške omega-3 proizvode u vidu kapsula i visokokvalitetnog ribljeg ulja, direktno iz Norveške, u originalnom norveškom pakovanju za norveško tržište.

Reč je o omega-3 proizvodima namenjenim celoj porodici, ali i zasebno za specifične potrebe dece i žena. Na ovaj način, zadovoljavaju se potrebe najmlađih i odraslih za DHA i EPA omega-3 masnim kiselinama. Svi proizvodi ocenjeni su kao najkvalitetniji zahvaljujući sertifikatima Kraljevine Norveške koje poseduju.

U ponudi su premium norveške omega-3 kapsule sa omega-3 masnim kiselinama i dodatkom vitamina A, D i E, kao najlakši način da svakog dana dobijete “dozu” zdravlja. Uzima se jedna kapsula dnevno, uz obrok, a naročito se preporučuju onima sa povišenim nivoom masnoća u krvi, povišenim krvnim pritiskom, aterosklerozom i osteoporozom, koji su “slabi” na virusne infekcije. Pakovanje sadrži 144 kapsule.

Kad je reč o specifičnim potrebama žena, tu je proverena norveška formula omega-3 kapsula za žene, ojačana vitaminima K2, D i E, koji su se odlično pokazali na polju zaštite imunog sistema, potpomoći funkcionisanju nervnog sistema, kao i funkciji kostiju, zuba i mišića. U kombinaciju ovih kapsula uključena je i folna kiselina, izuzetno značajna za očuvanje zdravlja tokom trudnoće, kao i kakao, ulje žutog noćurka i omega-6 masne kiseline. Uzima se jedna kapsula dnevno, uz obrok, a pakovanje sadrži 120 kapsula.

Mališani su budućnost, a za njihove dnevne potrebe angažovane su premium norveške omega-3 bombonice za decu. Obogaćene vitaminima D i E, preporučuju se deci za poboljšanje opšteg stanja i jačanje imuniteta, naročito u senzitivnom periodu pred početak škole, hladnijeg zimskog perioda ili nekih društvenih promena. Pakovanje sadrži 120 bombonica, a uzimaju se dve bombonice dnevno, uz obrok.

Još jedan snažan saveznik je omega-3 ulje iz jetre divljeg arktičkog bakalara, sa prijatnim i osvežavajućim ukusom limuna. Ovo premium riblje ulje sadrži esencijalne DHA i EPA masne kiseline, prirodne vitamine A i D, kao i vitamin E, prepoznate kao odlično “oružje” za unapređenje celokupnog imuniteta. Pakovanje je od 500 ml i namenjeno je celoj porodici, naročito deci tokom rasta i razvoja, trudnicama i dojiljama.

Celokupan asortiman norveških premium omega-3 proizvoda možete pronaći u Omega-3 Norway Shop u “Pariskom magazinu”, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu kao i u svim bolje snadbevenim apotekama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *