SeaBird Design je jedan od najbrže rastućih proizvođača kajaka u Evropi. Počeli su u Norveškoj, a danas imaju 80 dilera u preko 30 različitih zemalja sveta. SeaBird Design je najprodavanija marka kajaka u Norveškoj u poslednjih deset godina. Takođe smo ponosni što je neke od naših kajaka odabrala norveška kraljevska porodica i koristi ih u svojim kajak avanturama.

Više o brendu SeaBird Design pogledajte na linku: https://seabirddesigns.com/

Norway House d.o.o. je eksluzivni distributer i uvoznik SeaBird Design kajaka, kanua i prateće opreme za Republiku Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Kliknite ovde da preuzmete pdf fajl Uputstvo za korišćenje kajaka.

Kliknite ovde da preuzmete pdf fajl Cenovnik kajaka.

Kliknite ovde da preuzmete pdf fajl katalog na engleskom.

Kliknite ovde da preuzmete pdf fajl katalog SUP daski.

Prodajna mesta norveških kajaka, kanua, SUP daski i prateće opreme u Republici Srbiji:

Novi Sad

1. NORWAY HOUSE Shop No.1, Kralja Aleksandra 12, TC PARISKI MAGAZIN, lokal 22 +381 63 570 925, +381 21 382 62 24
2. FITNESS SHOP Sutjeska 2, SPENS I sprat, 021 63 51 006
3. THULE SHOP Trg Neznanog Junaka 2, 063 571 853, 063 571 852, 021 65 717 65

30 km KAJAKOM po DUNAVU! | Izazovi Avanturu

Kako se slažu kajak i Dunav? Ako se Radovan pita, vožnja kajaka po Dunavu je lepa avantura puna uživanja koja nije naporna, iako je prešao 30 kilometara u toku dana, a sve zahvaljujući vrhunskom SeaBird kajaku. Na kraju vožnje ga je sačekao gulaš od mangulice, koju su za njega spremili vredni stočari koji čuvaju svoje krave na Krčedinskoj Adi. Na 800 hektara pase više od 1000 krava, konja i svinja, a ne treba zaboraviti i podolsko goveče. Veliki broj krava je izuzetno pitom i uopšte se ne plaše čoveka, te će rado doći do vas da vide imate li neku poslasticu da im date. Krčedinska Ada je jedinstven lokalitet koji se nalazi blizu Novog Sada i može biti idealno mesto za jednodnevni izlet. Na Duvanu se nalazi nekoliko manje više permanentnih ostrva, tj Ada a jedna od najlepših je svakako Ko Čang, omiljeno mesto za izlet leti svih Novosađana. Da bi ste posetili ovo ostrvo usred Dunava iz Novog Sada, potrebano je da ili iznjamite čamac ili iskorisitite usluge nekog taksi-brod prevoznika…